Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szemek színének jelentése

 Zöld szem:Kevésbé elterjedt szempár, hipnotikus hatással bír, tele van titokzatossággal és érzékiséggel. Általában azok az emberek, akiknek zöld a szemük képesek kíválan elvégezni különböző adminisztratív munkákat, talpraesettek. Ugyanakkor nem bíznak azokban, akiket még alig vagy egyáltalán nem ismernek.

 

SzürkeA "sztyeppek félelmetes farkasai", a szürke szeműek erős temperamentumra, vezetői kiválóságra és szenvedélyességre utalnak. Szinte szabályszerűen a szürke szeműek azok, akik sokat fektetnek be az élet minden területén de legalább annyit vissza is várnak. A sorsunk szorosan összefügg személyiségünkkel, amelyet egyszerű dolgok határoznak meg, mint a keresztnevünk, bőrszínünk, szexuális magatartásunk vagy épp szemszínünk. Mindannyian bizonyos állandó konstansoktól függünk, amelyek személyiségünket alkotják és irányítják.

 

Világosbarna: A világosbarna szem valójában a barna és zöld szem keverékei, nem véletlen ezért, hogy sokoldalú, könnyen alkalmazkodó emberekről van szó. Szinte bármilyen helyzethez képesek alkalmazkodni, társaságkedvelők, gyakran adnak bizonyítékot spontaneitásukról és szeretnek szórakozni. Egyes embereknek rozsdabarna szemük van, ők kiszámíthatatlanok és a figyelem központjában vannak.

 

Kék :A legvonzóbb szemeknek tekintjük, mert elbűvölőek és ritkák. Sikerét a kék szem talán annak köszönheti, hogy világos színű, ami barátságos, őszinte lelket takar. Azok, akiknek kék szemük van általában nyitott személyiségek, érzékenyek mások problámáira, vidámak és önbizalommal teltek. Nagyon ritkán jönnek ki a sodrukbók, mindig sikerül megőrizniük hidegvérüket.

 

 

Barna vagy fekete: Nem hiába terjedt el a sötét szemű emberekről, hogy megbízhatók és felelősségtudók. Személyes téren ezeket az embereket tekintik a legmegfelelőbb hosszútávú partnernek. A munkahelyen a sötét szeműek megbízható munkaerőnek bizonyulnak, akiknek adnak a szavára.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

SZMÁÁÁÁÁJLI

(ÉÉÉÉÉN, 2012.11.26 17:42)

NEKEM BARNA SZEMEM VAN, DE A ZÖLD IGAZ RÁM... LEHET H MEGVÁLTOZIK A SZÍNE ??? TÖK JÓ LENNE <3

.......................

(xBecx, 2012.11.03 18:48)

Nekem kék,és szerintem igaz! :D

titokk

(amandaa, 2012.10.12 13:20)

:Pp mizujs?

enikocsiszar@yahoo.com

(eni, 2012.10.10 01:48)

Bizony, nekem is keverek a szemem sizne. Van benne sarga, kek, nagyon vilagos barna, es legtobbszor zoldes a szemem arnyalata, de neha majdnem keknek latszik es legtobben nem tudjak eldonteni, hogy milyen szinu, csak ravagjak, hogy biztosan vilagos barna. Az angol nyelvben van egy szo erre a szemszinre ugy hivjak, hogy Hazel, de a magyarban nincsen ra kujelolt szo. Vajon miert nincsen ez a fajta szem elnevezve? Ugyanugy a lanyom szeme kek es zurke kozott valtakozik, az egyik fiame pedig kek es zold kozott valtozik de neha meg szurkes is. A kisebbik fiam pedig az en szememet orokolte csak a kek csik nincsen benne. Tehat az ove zoldes barnas ahogy itt le is irjak. Megis jo kitoltak azokkal akiknek a szeme szine itt nincsen feltuntetve. Ram mindketto illik a vilagosbana leirasa is es a zolde is. Lehet igy van egy a tobbi vegyes szinu vagy szinvaltos szemu emberrel is. Ki tudja, azt hiszem nem lehet ezt tul komolyan venni. Hahahaha

zold szurke

(hajni koja, 2012.09.11 21:11)

az en szeme egyforma a parommal ,de szerintem iga,z amit irr mind kettonknek ,zold es szurke

sebok39@freemail.hu

(dávid, 2012.08.04 18:37)

helo nekem belül sőtétbarna kívől pedig zőld a szemem rám akor melyik igaz ?

most mi van ?

(givi61, 2012.07.11 20:17)

Nekem kékes zöld a szemem, akkor rám mindkettő igaz ?
Ahogy elolvastam kedvemtől függően mindkettő vagyok.

sdfgsregesg

(fdsfs, 2012.05.31 11:41)

fasz kivan

t.wywy@citromail.hu

(Viv, 2012.02.08 19:29)

Nekem zöld szemem van, és rám teljesen igaz! Bámulatos! :)

vendzsi2@freemail.hu

(Endzsi, 2011.11.10 13:07)

Az én szemem kék és a kb. csak a fele igaz rám, vagy annyi sem.

Re: vendzsi2@freemail.hu

(Gál Noémi, 2011.12.27 11:05)

műekeHát nekem ez az oldal nagyon tetszik!!!:)Én barna szemű vagyok és nagyon örülök annak, hogy végre van egy olyan oldal ami a barna szet is megemlíti.Mert sok olyan oldalt láttam ahol csak a zöld, kék, fekete és a szürke színek vannak leírva.:(
Ilyenkor nagyon ideges és mérges tudok lenni pedig mindig nagyon nyugott vagyok.ezt az oldalt határozottan
kifejezem,hogy IMÁDOM!!!!!!!;)
Neked pedig "Vendzsi"azt üzenem,hogy fogadd el ha valami igaz rád!!!!!!!xd L.O.L.


« előző

1 | 2 | 3 

 

Facebook


Statisztika

Online: 1
Összes: 109356
Hónap: 273
Nap: 8